Med hänsyn till pågående Corona pandemi och för allas vår Trygghet, Lugn och Säkerhet har Parvati vidtagit följande åtgärder som följer FHM rekommendationer :

Boka Om din behandling om du har Förkylnings/luftvägs symptom 24 tim regeln för avbokning gäller ej under denna tid eftersom det är viktigt att du kommer frisk och att vi på detta sätt minskar smittspridningen tillsammans och du som kund kommer ej bli betalningsskyldig på något sätt.

Tvätta händerna/eller sprita när du kommer till min praktik, allt finns förberett på toalett eller med handsprit.

Basal hygien är A och O för min verksamhet Nu har jag förstärkt den ytterligare med att sprita allt mellan varje kund galgar, handtag, dörrkarmar, stolar, toalett, kranar, betalterminal osv. Byter engångsmaterial vid varje kund som vanligt och tvättar/spritar mina händer 2 ggr före och 1 g under behandling och såklart efter. Vädring av rummet sker mellan kunder och det är standard sedan länge. Jag är mån om att hålla en god hygienisk standard såväl som hög energi i min verksamhet. Jag har också lagt till ytterligare tid mellan kunder för att hinna med att göra rent ordentligt.

För dig som är 70+ ,riskgrupp el. orolig och behöver din behandling kan jag ha munskydd ev .handskar/förkläde. Vi kan diskutera detta via sms, mail eller telefon. Rekommenderar framför allt Lilla Rygg 20 min, alt. Rygg 40 min eller Fot/Ben och att vi bokar morgontid. Allt går att lösa för din Trygghet!

Varmt Välkommen till Parvati Beröring gör oss lugnare och nervsystemet slappnar av.